Bernard slavil Den čokolády pralinkami s pivní pálenkou

Doba čtení:34 sekund

Rodinný pivovar Bernard má svoji pivní pálenku a také čokoládu. A tak nebylo daleko k nápadu je spojit a vznikly nové Pralinky s Pivní pálenkou Bernard. Pivovar je do prodeje uvedl 13. září na Mezinárodní den čokolády.

Máme radost, pralinky se povedly skvěle. Náplň je sametově jemná, zároveň má grády, je to opravdový chuťový zážitek,“ řekl marketingový ředitel Tomáš Lipták k novince, která může být třeba i hodnotným dárkem pro milovníky kvalitních čokolád.

Pralinky vyrábí renomovaná česká čokoládovna Janek v Uherském Brodě podle receptury vytvořené výhradně pro Rodinný pivovar Bernard. Čokoládoví mistři zde bonbon z hořké čokolády plní jemnou čokoládovou ganache s Pivní pálenkou Bernard, té je v náplni 26,4 %.

Social profiles
  • Nefiltrované, svrchně kvašené pivo Aprílový Ale je dubnovou novinkou z programu Sládkův Tip, v rámci kterého pivovary Zubr, Holba a Litovel uvádí na trh v průběhu roku limitované edice piv, uvařených ke speciálním příležitostem.

  • První místo v potravinářském odvětví, čtvrté místo v celkovém pořadí, jediný pivovar mezi oceněnými. Rodinný pivovar Bernard zaznamenal velký úspěch v Czech Top 100, prestižním žebříčku nejvýznamnějších firem České republiky.

  • Stejně jako zelená pro mnoho z nás symbolizuje jaro, pojí se s jeho příchodem i oblíbený jedenáctistupňový ležák Zelený Patrik ze speciálního programu Sládkův Tip, který je společným projektem sládků z pivovarů Holba, Litovel a Zubr.

  • Hledáte zpestření ponurých zimních dnů? Máme pro vás řešení! Na čepu vybraných restaurací a pivnic se právě v těchto dnech objevil nový Kávový Hromničák 11 z programu Sládkův Tip, který společně připravují sládci z pivovarů Litovel, Holba a Zubr.