Německý Radeberger má novou basu na pivo

Doba čtení:1 minut, 10 sekund
Skupina Radeberger je největší pivovarnickou skupinou v Německu a zároveň také součástí rodinného podniku Dr. August Oetker KG sídlícího v Bielefeldu. Foto: radeberger.com

Skupina Radeberger představila novou basu pro svou hlavní značku Radeberger Pilsner. Podle společnosti by to mělo zdůraznit výraznou přítomnost na trhu a zároveň rozšířit tržní podíl.

Foto: radeberger.de

Proces zavádění nových bas na pivo začal 22. června v exportním pivovaru Radeberger – a podle společnosti bude pokračovat i v příštím roce. Staré značkové basy budou postupně stahovány z trhu a recyklovány. Výměna by měla být provedena do konce léta 2021. Do té doby budou na trhu nové i staré basy. Změna začalo výměnou balení 20 x 0,5 litru, později budou následovat další varianty 11 x 0,5 litru a 24 x 0,33 litru, uvedl server etraenke-news.de.

Čtěte také:
Pivní dynastie loni získaly dividendy z AB InBev ve výši 948 milionů dolarů
Jaká piva si můžete dát během dovolené na Havaji?

Skupina Radeberger je největší pivovarnickou skupinou v Německu a zároveň také součástí rodinného podniku Dr. August Oetker KG sídlícího v Bielefeldu. Se svým nápojovým portfoliem mezinárodních, národních a regionálních značek piva a nealkoholických nápojů, svými velkoobchody s nápoji, logistikou zásobování, maloobchodním prodejem nápojů a expresní doručovací službou je zastoupena ve všech oblastech německého trhu s nápoji.

Social profiles